A cégről

 

Ön az ASPEKT HM & PARTNERS cég weboldalára látogatott el. Cégünk könyveléssel és teljes terjedelmű adótanácsadással foglalkozik. Szolgáltatásainkat főleg azok az ügyfelek értékelik, akiknek tevékenysége a Cseh és Szlovák Köztársaság területére terjed ki. Nemzetközi együttműködéssel igyekszünk segíteni azoknak a társaságoknak, akik a Szlovákia Európai Unióba történő belépésével létrejövő új lehetőségeket szeretnék kihasználni.

Érdekünk az, hogy olyan szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtsunk, hogy ügyfeleink teljes odaadással foglalkozhassanak vállalkozásukkal. A felelősségteljes és minőségi könyvelésen kívül a könyvelési eredmények elemzésével járó tapasztalatainkat is átadjuk. Ezáltal teret adunk a hatékonyabb határozatok meghozatalához. Azon igyekszünk, hogy munkánk eredménye a könyvelési záráshoz szükséges kötelező adatoknál mindig több legyen.

Szolgáltatásainkat az ügyfél kérése alapján nyújtjuk, valamint a benyújtott adatok alapján dolgozzuk fel cégünkben vagy az ügyfél cégjében.

 
 
 
 

A cégről A könyvelés Könyvelési tanácsadás Adóügyi tanácsadás Bérek és bérszámfejtési tanácsadás
Üzleti - jogi tanácsadásA közgazdasági szakasz outsourcing-je Site map Cím

Aspekt HM & Partners, © jam 2003